Menü/Menu
Naptár/Calendar
«  Március 2020  »
HKSzeCsPSzoV
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Chat
200

2001.
 

A S.W.I.N.E. játékot létrehozzák, az 1.3, 1.2, 1.1, 1.0 verziókkal! A külföldiek lepik el a S.W.I.N.E.-t. Ez nem teljesen igaz, mivel az is ritka, hogy ha egy napon belül 5 ember megfordul a netes játékban! A S.W.I.N.E. sikertelen játéknak tünik!


2002.


A S.W.I.N.E. tele van gyenge játékosokkal! Az 1.4-es verzió megjelenik! A játékosok, a kislábat, a nagylábat, és a szúnyogot, löveget használják többnyire. Ekkor az atom nincs még eltíltva, és még a légitámadást is használjuk! Év vége felé a rakétavetős, mozsaras technikákat bevezetik a S.W.I.N.E.ba.


2003.


A S.W.I.N.E. internetes funkciójával még mindig kevesen játszanak! Azonban december 5-én ellepik a Magyarok a S.W.I.N.E.-t , mivel a Game Star újságba belerakják az eredeti S.W.I.N.E. CD-ket, az 1.5-ös verzióval. Ezt a verziót kizárólag magyarok használják. Itt kezdődik meg az elkülönülés a jó/rossz játékosok között, ugyanis akik korábban kezdték a S.W.I.N.E.-t, ekkora már szereztek némi tapasztalatot.


2004.


Az év elején, a KNF, az FP, a GOLGOTA, és az NSF megjelenik! Később az SP és a PD is felbukkan! KNF és FP egyesülés! SP és PD egyesül, majd fél év múlva szétválnak! Az NSF visszavonul fél évre! A KNFP rengeteg taggal rendelkezik! Az atomot, még év elején eltiltják a légivel együtt! Acél létrehozza a csalós exe-t, amivel sokan csalnak! Létrejön a Swineking weboldal, sok más honlap mellett.


2005.


Az NSF visszatér és új tagokat toboroz! Az SP is erősödik! Új pályák készülnek: Répafalva, Pigsburg, Elsősegély.... És sok egyéb egyjátékosból áthozott pálya! A KNFP-ből többen is kilépnek!  Januárban jelent meg a S.W.I.N.E. 1.6-os verziója, ebben már volt valamilyen szintű csalás elleni védelem, és az 1.5-höz hasonlóan csak magyar változat volt belőle. Sokan nem akartak rá átváltani, mert nem a Stormregion csinálta, és nem tudták, hogy lesz-e valamilyen következménye ennek. Akkor még komolyabban „ellenőrzés” alatt állt a játék: mára már eltűnt, de volt egy ChatMonitor nevű „játékos”, aminek feladata a chat ellenőrzése volt. Ekkoriban előfordult például, hogy néhány napra elnémított néhányakat. Később már csak a hosszú flood-olások után dobott le néhány játékost a chat-ről, majd teljesen eltűnt. Végül is mindenki átváltott az új verzióra, és nem lett semmilyen egyéb következménye a dolognak.! Sok, még gyenge klán létrejön. Ezeknek a fele, szinte azonnal "megbukik", és inkább megszűnik! Az SP, és még sok más játékosnak lopkodják a nevét! A KNFP klánban, már csak páran játszanak a S.W.I.N.E.-al! Az SP klán is megszűnik! Az NSF bizonyul a legerősebb klánnak. Az SP feloszlik és felüti fejét helyette a PsP, amely az SP-ből alakul át, teljes átszervezéssel! A KNFP erősen fellendül! Egyre több játékos jelenik meg a S.W.I.N.E.-ban akik közt vannak olyanok akik nem hajlandóak elfogadni a - már kialakult - szabályokat, és inkább szivatják a többi játékost, ahelyett hogy segítenénének nekik... (Pl. névlopások, álneveves kihívások, stb...) A KNFP ketté válik újból, és a KNF megszűnik. Az FP bevesz sok új tagot. az MH is megjelenik. A Stormregion az év végén (December közepe) létrehozza az 1.9-es verziót, ami nagy sikert arat a S.W.I.N.E., és sok egyéb játék játékosainak köreiben.


2006.


Az év elejére, rengeteg új játékossal gyarapodik a S.W.I.N.E. (hála(?) az 1.9-nek!)! Sok köztük a külföldi játékos is. Sajnos nem olyan egyszerű már a sok új játékos miatt kontrollálni az atom használatot mint régen. És természetesen sok új klán is létrejön. Ezen a ponton, a PsP fél évre visszavonul, ám Szeptember elején újra visszatér a S.W.I.N.E.-ba! Az év végéhez közeledve a S.W.I.N.E-ban egyik nagy problémaként lép fel az, hogy sokan úgy gondolják, hogy tisztességes az, ha egy emberre ketten-hárman is rámennek egyszerre. Ezen a gondon kívül, pedig folynak tovább az események is. Az MH visszavonul, de helyette az RSA, és egyéb jó klánok is kezdenek feljönni a Profi klánok szintjére. Az NSF-et, még midnig a lejobb klánként tartja számon a S.W.I.N.E. népe, viszont a PsP is erőteljes fellendülésbe kezd, csakúgy mint az FP! Az RSA megszűnik, az MH pedig visszavonul. Rengeteg pályát szerkesztenek, akik értenek hozzá. A S.W.I.N.E. végre ezen a téren is sokat fejlődik. Az év hátralévő része, többynire eseménytelenül folyik, leszámítva azt, hogy nyár vége felé az RSC klán erős hanyatlásba kezd, majd megszűnik. (1-2 tagja még továbbra is hordja a jelet!) Nagyjából harmónikus ezekben az időkben, a S.W.I.N.E. világa. A HSF klán anyagfeldolgozásának köszönhetően, nagyon sok információ felkerül a netre a S.W.I.N.E.-al kapcsolatban! Létrejön az RSR klán! Az NBC klán belép a profi klánok soraiba, az első nem magyar vezetésű klánként.


2007.


Az év elején létrejön a BIF klán! Január végére, nyílvánvalóvá válik, hogy a S.W.I.N.E. - eddig oly jól működő - belső rendszere könnyen összeomolhat, a rengeteg álneves, névlopó, csaló, és a tömérdek kezdő megérkezésének következményében! A legjobb klánok közül néhány (PsP, HSF, FP, SG) összefog egy klánszövetség keretei között! (MSK) Az MSK-hoz csatlakozik az BIF, majd az RSR. Április 5-én megszervezésre kerül az I. Magyar S.W.I.N.E. találkozó, melyen a sok legendás játékos mellett, a Stormregion is képviseltei magát! Ez a rendezvény nagyban erősíti az összetartozás érzést a régebbi játéksok között. Az MSK megalkotja a S.W.I.N.E. érettségit, a már tanult SG-k (az MSK kiképzőklánja) számára! Az MH is beadja csatlakozási kérvényét az MSK-ba, majd nemsokára be is kerül! A találkozó utószeleként létrejön a 2.1-es verzió, bár csak kevesen érdeklődnek iránta. A békés folytatás helyett, nyár elején felbolydul a S.W.I.N.E.! Az MSK az összeomlás szélére kerül a folytonos viták következtében, és ezzel veszélybe kerül annak a rengeteg munkának gyümölcse is, melyet az MSK véghez vitt. A folytatásban nincs kérdés: A HSF inaktívba kerül, az SG megszűnik, az MSK pedig végleg feloszlik. A S.W.I.N.E. hangulata teljes mértékig más mint korábban, de az MSK megszűnése után az "élklánok" fellélegeznek, és lényegsen békésebben viselkednek egymással, mint az MSK működése idején. A S.W.I.N.E.-on széthúzás uralkodik a kultúrált, és kultúrálatlan játékosok közt. A régebbi játékosok majdnem mind a normálisak közé tartoznak. A játék népessége megkétszereződik a 2006-os évhez képest. Ez a tény azonban nem csak haszon, hanem egyben pusztulás is a S.W.I.N.E. megszokott moralitását figyelembe véve. Több srác napokon keresztül lopja az élklánok játékosainak nevét. Ősz végére a kedélyek némileg lecsillapodni látszanak. A BIF tél elején visszavonulni látszik.


2008.


Januárban a BIF vezetősége ideiglenesen új vezetőket jelöl ki magának. Valaki felteszi a netre a csalós exe-t, ezért a cheaterek száma megkétszereződik. Több terv születik, miként iktathatjuk ki a cheatereket, ezek közt pedig sajnos az idegenek kizárása a legeredményesebb. Áprilisra a csalók száma csökken egy kicsit. Július elején a HSF klán visszatér másfél éves inaktivitásából, és új tagokat toboroz, ám hamarosan újból eltűnik. Július végén a BIF klán vezérei végérvényesen visszavonulnak, és az ideiglenesen kijelölt vezérek átveszik a klán irányítását. Ez az állapot nem tart sokáig: Ősszel a BIF egyik vezére visszatér, majd hamarosan az RSR ismét kihívja a BIF-et, és a BIF győzelmet arat.


2009.

Év elején feloszlik a PsP klán. Januárban megalapult a DHF klán, ami később bekerült az elismert nagyobb klánok kőzé,a legfiatalabb ilyen klánként. A nyáron lezajlott a második RSR tábor Zánkán, ahol a klán tagjain kívül ismét volt néhány meghívott játékos is. Az év vége környékén létrejött a S.W.I.N.E. összetartás fórum, ahova a nevesebb klánok, játékosok kaptak meghívást, így lehetőségük volt edzéseket, bajnokságokat szervezni.

Augusztusban megalapult az [-NS-] klán.


2010.

Az év első fele említésre méltó események nélkült telt. Néhány edzés, egy-egy bajnokság került megrendezésre több-kevesebb sikerrel. Szeptember 19.-én megszűnt az RSR klán, a tagok közül néhányan az NGR-ben folytatták pályafutásukat. Az NSF klán újra aktivizálódott, új tagokkal, edzésekkel. Létrejött az NSF és a DHF klán közös - sajnos nem túl hosszú életű - kiképzőbázisa, a BPT.

2010.07.23.-tól, inaktívba megy a BiF klán.
 


2011.

Az előző évhez hasonlóan visszafogott aktivitással kezdődött ez az év. Nyáron megújult a NSF oldala,és egyben visszatért az alapokhoz az első,2004-es oldalra elmei közül néhányat  visszahozó új dizájnnal. A nyár végén megint csak eltűnt egy nagyobb klán a S.W.I.N.E. világából, augusztusban a harmadik bajnokságuk után a DHF is megszűnt, utódja az RSG klán lett.

Június 6.-án az FP klán hanyatlásba kezd.
Augusztus 5.-én megalakult a THC klán.
Augusztus 25.-én az NSF klán inaktivá válik.


2012.

Február 5.-én megalakult a HSP klán.
Május 2.-án megalakult a CSP klán(angol klán).
Május 15.-én az NS újra indul!
Január 8.-án újra alapítják a PSF klánt.
Június eleje környékén a THC a sok névlopó és a sok inaktív tag miatt "bezárja a kapuit" egy ideig,de nem oszlik fel.
Július elsején megalapult az ESD klán.
Augusztus 5.-én 1 éves a THC klán.
Augusztusban megszűnik az NS klán.
Októberben megalakult a SF.(angol klán)

December 15.-én lezárul az év klánja szavazás.(amit a BSW klán nyert)
December 24.-én létrejön az NSW klán.

 


2013.

Ebben az évben a swine játékosok száma 11-20 között volt,de előfordult olyan is ,hogy elérte a 30-at vagy meghaladta azt!
Az év eleje se telik események nélkül február 5.én a HSP az egy éves évfordulójukat ünneplik,majd pár hét múlva(Február 27.-én)az MSK újraindítják a BSW klán segítségével,de körülbelül egy hónap múlva megint inaktív lesz.
Március eleje táján a legerősebb klán a BSW inaktívvá válik,majd 2hónap(Május 8.-a környékén) múlva a HSP is inaktívvá válik,mert a vezérük(kacsa)egyéb okok miatt nem lesz swine-on,ennek a következmény az lesz ,hogy sokan kilépnek a Hspből gyakorlatilag 1-2ember maradt.Május 11.-én a thc vontifoci bajnokságot szervez,erre a programra sokan jelentkeznek.Egy hónap múlva(Június 19.-én) Digi kiadja a 2.0-ás verziót,kisebb nagyobb sikerrel,majd egy újabb hónap múlva(Július eleje) a BSW a hosszúra sikeredet inaktívság után visszatér a swine "légkörébe" és (6-7.-e környékén)zánkai találkozót szervez,ebből nem lesz semmi.A hónap vége fele(28.-án)a THC aktívjátékosok hiánya miatt lezárja a vontifoci bajnokságot végleg.A következő hónap elején a THC(augusztus 5.-én)2-éves évfordulójukat ünneplik,majd egy nap múlva megalakul az NRA klán(angol). Két hónap múlva(Október 2.-án)a THC oldalán nagy botrány kerekedik,mivel RedHell kitörli az össze hírt és majdnem teljesen az oldalt.(bővebben Itt). És novemberben a(15.-én) swine 12.-ik születésnapját ünnepeli.December 24.-én 1 éves lett a NSW klán(inaktív augusztus-szeptember óta kb).30.-án,869 nap működés után feloszlik a THC csapat/klán(bővebben Itt). Szilveszter napján év klánja eredményhirdetés(bővebben Itt).


2014.

Ebben az évben tulajdonképpen sok említésre méltó esemény nem történt.

2014.05.21.-én Digi kiadja a 2.2-es verziót(patch-t).

A GameSpy szerver hivatalos leállításának az időpontján(2014.05.31.-én,de végül mégsem ekkor szűnt meg a szerver.)a létszám elérte a 25-30-főt.

A GameSpy szerver megszűnésével lezárult ez a történelmi korszak!

- Ez a korszak lezárult:2001. november 19.-től 2014. július 26. 17:00-ig tartott.-


- Egy új korszak kezdete,Qtracker szerver. -

- 2014. augusztus 8.-tól - napjainkig. -

2014.09.10.-én Digi kiadja a 2.3-as verziót(patch-t).

2014.10.29.-én A *{=W[H]G=}*,(-N[$]W-),[=B[$]W=] és a [-PSF-] klán inaktivitás miatt megszűntnek lett nyilvánítva!

2014.11.19.-én 13 éves lett a S.W.I.N.E.!

2014.12.26.-án Digi kiadja a 2.3-as HD verzióját(patch-t)

2014.12.31.-én (Szilveszter) éjfélig fent volt pár ember a szerveren.(Hede,Digi,Crack,Kacsa).


2015.

Az év nagy része többnyire események nélkül telt.

2015.01.02.-án "Év klánja szavazás" eredmény hirdetés.

2015.02.06.-án A -=H[$]P=- klán inaktivitás miatt megszűntnek lett nyilvánítva!

 

 


2016.

 

 

Oldal frissítve: 2016.10.31/Page Updated 31/10/2016

A történet írói:$teel-Magyar,Hede,InterCity.

Belépés/Log In
Idézet/Quote
Időjárás/Weather
Hőtérkép: Hőtérkép Felhőkép: Felhőkép Széltérkép: Széltérkép Forrás:Idokep.hu
Facebook
Statisztika/stats
Adataid:
IP
Szavazás/Vote
Értékeld honlapomat!
Összes válasz: 325
S.W.I.N.E. Klub
||Copyright InterCity©2012-2020||