Menü/Menu
Chat
200
Főoldal » FAQ [ Új kérdés ]


Noob:Fogalma sincs a játékról, illetve annak menetéről.

Cheater: Csaló játékos.

Floodolás:A chat ablak teleírása gyors egymásutánban küldött értelmetlen üzenetekkel.

Go: A játékosok így biztatják a host játékost, hogy indítsa el a játékot.

Host:Új játék létrehozója, amihez később csatlakozni lehet.

SZÁMvSZÁM (pl. 2v1):A játékosok csapateloszlását közlik vele.

Kick:A játékból való kirúgás. A kirúgott játékos azonnal vissza is léphet,ha újra hosztoltak, ez csak amolyan figyelmeztetés.

Ban:A játékos ideiglenes/bizonyos időre/végleges kitiltása a játékból/játékszobából.


Láma: Hátba támadó, szemétkedő játékos

'Elnoobol':Amikor látja, hogy az ellenség közeleg, elmenekül.

Lagg(lagger):Akkor mondjuk egy játékra, vagy embere,ha akadozik(adatra vár!)későn reagál a parancsokra az egységeink!

Ping:válaszidő. Mértékegysége az [ms] Az internet sebességétől függ!Minél kisebb a szám annál jobb,különben laggolni fogsz játék közben!

"Legyél kész": Ha a játékos(ok) a játék elindulását megakadályozza/ák azzal, hogy még nem készült(ek) el, ezzel biztatják a többiek (őket).

TGF:Tagfelvétel
 
Brb(be right back):Nemsokára(Azonnal) vissza jövök!

Pk: Parancsnoki kocsi (felderítő jármű)

Mozsi: Mozsár (harci jármű)

Raki: Rakétás tank (harci jármű)

Vonti: Vontató (jármű)

Ammo-s: Lőszeres (utánfutó)

Fuel-es: Üzemanyagos (utánfutó)

"Jav."/szercsi: Szerelő (utánfutó)

TK:Team kill: A Te csapatodban lévő játékosok egységeinek megtámadása/megsemmisítése

Pk verseny: Parancsnoki kocsi verseny

Atom: Atommeghajtásos, nagy tűzerejű harci jármű


Nem, mert a Stormregion (a játékot készítő cég) 2008-ban megszűnt, de a Kite Games nevű vállalat nagy valószinűséggel elkezdte fejleszteni a játék folytatását.  !/No, because the Stormregion (the game creator Company) in 2008, ceased to existbut the company called Kite Games began developing the continuation of the game most likely. Updated:2019.01.26


Magyarországon 2001.november 19.-én./ In Hungary 19 November 2001


Ajánlott rendszerkövetelmény/Recommended system requirements:
HU/Pentium 4,800 MHZ Processzor, 192 Ram (Memória),24x-es CD-ROM meghajtó
, 64 MB 3D Grafikus kártya.Operációs rendszer:
Windows Xp vagy Vista,Windows 7,Windows8.

EN/4,800 MHz Pentium processor, 192 RAM (memory), 24x CD-ROM drive, 64 MB 3D Graphics Card. Operating System: Windows XP or Vista, Windows 7, Windows8.

 

Minimális rendszerkövetelmény/Minimum System Requirements:

HU/Pentium II ,466 MHz processzor, 96MB RAM, 4X CD-ROM,32MB 3D grafikus kártya,Operációs rendszer windows95/98 vagy Windows Xp!

EN/Pentium II 466 MHz processor, 96MB RAM, 4X CD-ROM, 32MB 3D graphics card Operating System Windows95 / 98 or Windows XP!

(A S.W.I.N.E. működik Windows Vista,Windows7,Windows 8 operációs rendszereken is!/The S.W.I.N.E. runs on Windows Vista, Windows7, Windows 8 operating system as well!)

A 2.3-as verzió jelenleg a leginkább használt verzió./The version 2.3 is currently the mainly used version.


Itt az oldalon megtalálod a letöltések között!(S.W.I.N.E cd1,2,illetve a Patch-t.)/Here you'll find the downloads page! (S.W.I.N.E. cd1,2 and the Patch.)


Először is töltsük le a swine-hoz a CD1 CD2 és a Daemon toolst.A két telepitő fájlt csomagoljuk ki a WinRAR program segítségével. Utána nyissuk meg a Daemon Tools-t  a jobb alsó sarokban megjelenik (piros színű villám jel)  Kattintsunk-rá jobb egér gombbal majd menjünk valamelyik meghajtóra (PL:O meghajtó I stb)bejön egy ablak ott kattints oda ahol van a  "swine install"nevű program bejön a telepítő és ott menjünk a Start S.W.I.N.E.-ra ..... most kéri a második cd-t kattintsunk újra a Daemon Tools-ra (arra ami a jobb alsó sarokban van)majd csináljuk meg ugyanazt amit az elején csak most a "swine play"cd-t kell berakni. kész az után a patch-et kell a swine mappájába rakni(meg fogja kérdezni hogy lecseréli a fájlt és ott az igenre kell majd menni azután a swine multimaps mappába kell rakni a "Nagy Térképcsomagot" (ez ugyan úgy a swine mappájában található) És kész is vagyunk.

Videó a telepítés menetéről:


 

Készítette a videót:BR2000ify


könnyen készíthetsz földbe ásott, mozgó tankot: vegyél egy könnyű tankot és kezd el lőni, majd mikor már nagyon kevés HP-ja van (4-5), akkor nyomd meg az X billentyűt így elkezdi beásni magát a földbe. Közben azonban szétlövik, így beásás közben semmisül meg. Javítsd fel és utána beássa magát és már mozoghatsz is vele. Rakétások ellen kiváló taktika, egyetlen hátránya, hogy sok idő elkészíteni egy ilyen tankot.


Ezt a kódot ha valaki beírja,akkor leáll a játék és hibaüzenet jelenik meg . A kódot eredetileg csak a magyarok tudták,de valahogy a külföldieknek is a kezére jutott./ If you enter this code, then the game is stopped and an error message will be displayed. The code was originally could only Hungarians, but somehow got into the hands of the foreigners.


Nem lehet ilyen egységet vásárolni(rendes exével) a játék menete közben,csak a játék elkezdése előtt vásárolható mozgó erőd./May not be buy those units (with normal exe) during the the course of the game, can be purchased just before the game start of "mobile fortress".


Nem lehet ilyen egységeket vásárolni rendes exével/pakkal./May not be buy these units with normal exe / pak.


Ha valaki hosztol,de még nem indította el(Még belehet lépni a hosztba!).

A hoszt elindult,akkor látható!(Belépni már nem lehet,csak IP-n keresztül,de ezt is csak addig lehet ameddig nem indul el a játék!)

A kijelölt embernek/vagy senkinek nem látom a pingjét,ez azt jelentheti,hogy a tűzfalad vagy a vírusirtó blokkolhat vagy a kijelölt embernek van problémája azt internettel,de előfordulhat olyan is,hogy kétszer van fent a szerveren és ezért nem látszik azaz ?ms .

A kijelölt ember a hosztban tartózkodik.

A hosztolo ikonja.

A kijelölt játékos várakozik.

A kijelölt játékos felkészült.

A kijelölt játékos jelenleg játszik.(nem lehet neki írni,privátban sem!)

A kijelölt játékost lenémítottad,így ő nem látja,amit írsz és te sem látod,amit ő írna neked.(a többi játékos látja persze,amit írtok.)

A kijelölt ember jelenleg nincs gépnél.

Régebben mikor volt Chat Monitor,akkor ilyen ikonjuk volt,az Adminnak is ilyen.

Az internet sebességétől függően változik az ikon,ha valakinek a színe sárgásabb lesz vagy teljesen fekete annak nagyon lassú az internete.


A  GameSpy-os szerver 2014. július 26-án 17:00-kor leállt,nemsokára lesz új szerver és újra tudsz játszani a S.W.I.N.E-on!(Ha nem működik egyik megoldás sem,jelezd!)

1.Első megoldás: Hede általi átírt 1.9 verzió(nincs benne semmi új a régihez képest,csak annyi,hogy a szerver címe változott!)

http://hede.weboldala.net/php-files/download/swine-teszt.zip itt lehet letölteni!

vagy Digi általi átírt 1.9 verzió(nincs benne semmi új a régihez képest,csak annyi,hogy a szerver címe változott!,5 nyelven elérhető)

http://digi.mindenkilapja.hu/html/25710924 itt lehet letölteni!

2.Második megoldás: Segítség a szerver új címének megadásához:

Először is nyissuk meg a Sajátgépet (win7-en Számítógép a neve)

Fent a címsorba írjuk be a következőt:C:\WINDOWS\SYSTEM32\DRIVERS\ETC

Kattintsunk a "hosts" fájlra.

Azért,hogy megtudjuk nyitni változtatni kell a formátumán,kattintsunk a Jegyzettömbre majd az okéra.

Bejön a következő ablak.

Ide be kell írni/másolni a következő szöveget/címet,ha ez kész akkor mentsük el és készen is vagyunk:

65.112.87.187      peerchat.gamespy.com
65.112.87.186      master.gamespy.com   
65.112.87.186      master0.gamespy.com

 

Kattintsunk a GameSpy-on-ra,ahogy régen is!

 

Jó játékot! :)


(Ez a leírás egy Linksys(by Cisco) Router (WRT120N) beállítását mutatja be!)

(A képek nagyíthatók,ha rákattintasz!)

Kattintsunk a Start menüre,majd írjuk be a következőt:cmd(Windows Xp-n erre az ikonra kell menni a start menüben!)

Bejön a következő ablak,be kell írni a következő parancsot ipconfig(az Alapértelmezett átjáró a router címe,IPv4-cím a számítógéped címe.

A böngészőbe(Firefox,Explorer,Opera,Google Chrome,)  írjuk be a routerünk címét (jelen esetben)192.168.1.1 címet.

A router kéri a Felhasználó nevet és a Jelszót ez,ha nem volt változtatva a jelszava és a felhasználó név admin,admin.

A router menüjében(fenn,közép)kattintsunk a Applications&Gaming-re,majd a DMZ-re, engedélyezzük,Destination a számítógép IP-címét kell ide írni(jelen esetben a 100-as végződést kell beírni.),ha ez kész mentsük el!

Kattintsunk újra a Applications&Gaming-re,majd a Port Ranger Forwarding-ra,és állítsuk be,ahogy a képen látható,ha ez kész akkor mentsük el és készen is vagyunk(To IP Address-hez a számítógépünk IP címét kell megadni vagyis az utolsó számjegyeit!jelen esetben 100)


Ez a videó bemutatja mindezt,hogy hogyan csináld./This video shows all of this, how can do it.Utasítások/instructions:1.Kattints a játék GameSpy-on-ra(Qtracker-on)./Click to the game GameSpy-on (Qtracker-on).2.Kattints egy hosztra fent a listában/Click on an host on the above list. 3.Kattints a Kész vagyok gombra./Click the I'm Ready button.4.Válasszunk Fajt Disznó vagy Nyúl./Choose a species Rabbit or Pig. 5.Kattints az Új csapat gombra./Click on the "New Team" button. 6. Válaszd ki a megfelelő egységeket a videó szerint,ha nem tetszik ez a párosítás,akkor természetesen választhatsz más tankot/tankokat is./Select the appropriate units of the video, if you do not like this pairing, you can naturally choose other tank / tanks with it.7.Ha végeztünk az egységek megvásárlásával,akkor kattintsunk az Ok gombra,majd írjunk be egy nevet(pl:csapat1). Ha mindennel megvagyunk,akkor kattintsunk a Kész vagyok gombra./When you have finished purchasing the units, then click the OK button, and then enter a name in (example: team1). When everything is there, you can click the I'm Ready button.8.Válaszunk színt,kattints a színes négyszögre(de ha pont megfelel az adott szín,akkor nem szükséges.)/Our answer is color, click the colored square (but if you are heading be satisfied throughout color, it is not necessary.)

Videót Készítette/Video By:HSPTeam


1.Írd le az IP címet valahova,vagy jegyezd meg./Write down the IP address somewhere or remember it.

2.Lépj ki az Online módból,majd kattints a"NET-ES JÁTÉK KÖZVETLEN IP CÍMMEL"-re!/Exit the Online mode, then click on the "INTERNET GAME - DIRECT IP"-to!

3.Írd be az IP címet(Pontokkal elválasztva,a végére nem kell pont!),amit az első lépésében csináltál,kattints a listában arra,amelyik mellett IPV4-van!,ha mindez megvolt,akkor kattints a Csatlakozásra és várj még be nem jutsz a játékba./Enter IP address (Separated by dots, in the end do not have to point!), Which is the first step you did, click on the list that, in addition to IPv4 is! If it had, then click to Connect and wait to get into their game.

 

Fontos/Important:Kapcsold ki a vírusirtót,tűzfalat,hamachi-t,mivel ezek blokkolhatnak és ezért nem tudsz csatlakozni a játékba!/Turn off the anti-virus, firewall, hamachi tobecause they are may block large and therefore can not join the game!

 


Van megoldás.

 


Minden esetben az ún. explorer.exe a hibás. Mi is ez? Ez a tálca, az asztali ikonok, a sajátgépen megnyitott mappák stb. összessége. Nézzük meg, hogy hol érhetjük ezt el. Ctrl + Alt + Del -> Feladatkezelőt nyissuk meg. Menjünk a folyamatok fülre. Keressük ki az explorer.exét. Állítsuk le a folyamatot. Amint láthatjuk, eltűntek az ikonok, a tálca, a windows gomb megnyomására nem történik semmi.
Csináljuk vissza! A feladatkezelőben menjünk az Alkalmazások fülre, Új feladat -> explorer.exe. És minden visszaáll.

 

 

 

Na de hogyan oldom meg, hogy játék elindításakor leálljon, bezárásakor elinduljon az explorer.exe?

 


Ezt egy 1997-es Captain Claw nevű játékon fogom bemutatni, de nem a játék a lényeg. Nyissuk meg a játéknak azt a mappáját, ahol maga az indító exe van. (Az asztali parancsikonja ide mutatnak.) Nézzük meg az exe PONTOS nevét, kis- és nagybetűkre tekintettel. (Az én játékom exéjének neve: CLAW.exe) Most ebben a mappában hozzunk létre egy új szöveges (txt) fájt.
Gépeljük be:
taskkill /f /im explorer.exe
CLAW.exe
start explorer.exe

Mentsük el szöveges fájlként, aztán írjuk át a kiterjesztését .BAT-ra.
Ha nem látjuk a kiterjesztéseket: Start menü -> Vezérlőpult -> Mappa beállításai -> Nézet fül -> 'Ismert fájltípusok kiterjesztésének elrejtése' mellett vegyük ki a pipát.
Fontos, hogy ami nálam CLAW.exe, az ott a pontosan az exe neve kell, hogy legyen. Indítsuk el ezt az új fájlt. Láthatjuk, hogy az explorer.exe leáll, a játék elindul, és minden jó, nincsenek színhibák stb.. zárjuk be a játékot, és minden visszaáll.
A kényelmesség érdekében erről a fájlról csináljunk egy parancsikont, amit tegyünk ki az asztalra, a rendes exe parancsikonját töröljük. Haladók még az ikon képét is átcsinálhatják a játék exéjének képére.

Rengeteg játéknál működik, én a következőkön használom:
Cossacks - European War
Cossacks - Back to War
Captain Claw
ReVolt

A többi játék működik többé-kevésbé Windows 7-en.

 

 

Hozzáadta:: swinm (swinm)

Nem igaz,mivel a Qtracker-es szerver az összes S.W.I.N.E. verziót támogatja csak az a helyzet,hogy a verziókban nem lettek még átírva a régi GameSpy-os szerverek címei az új Qtracker-es szerverek címeire és ezért nem tudsz csatlakozni,de ha letöltöd ezt a fájlt(hosts) és beilleszted ide: Sajátgép/Számítógép -> címsorba írd be /másold be a következőt:C:\WINDOWS\SYSTEM32\DRIVERS\ETC majd illeszd be a hosts fájlt.


Még nem válaszoltak erre a kérdésre.
Hozzáadta:: Peter Szabados

Még nem válaszoltak erre a kérdésre.
Hozzáadta:: Elek Zsuzsanna

Belépés/Log In
Idézet/Quote
Időjárás/Weather
Hőtérkép: Hőtérkép Felhőkép: Felhőkép Széltérkép: Széltérkép Forrás:Idokep.hu
Facebook
Statisztika/stats
Adataid:
IP
Szavazás/Vote
Értékeld honlapomat!
Összes válasz: 319
S.W.I.N.E. Klub
||Copyright InterCity©2012-2019||