Menü/Menu
Naptár/Calendar
«  December 2018  »
HKSzeCsPSzoV
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Chat
2001

A S.W.I.N.E. játékot létrehozzák, az 1.3, 1.2, 1.1, 1.0 verziókkal! A külföldiek lepik el a S.W.I.N.E.-t. Ez nem teljesen igaz, mivel az is ritka, hogy ha egy napon belül 5 ember megfordul a netes játékban! A S.W.I.N.E. sikertelen játéknak tünik!

2002

A S.W.I.N.E. tele van gyenge játékosokkal! Az 1.4-es verzió megjelenik! A játékosok, a kislábat, a nagylábat, és a szúnyogot, löveget használják többnyire. Ekkor az atom nincs még eltíltva, és még a légitámadást is használjuk! Év vége felé a rakétavetős, mozsaras technikákat bevezetik a S.W.I.N.E.ba.

2003

A S.W.I.N.E. internetes funkciójával még mindig kevesen játszanak! Azonban december 5-én ellepik a Magyarok a S.W.I.N.E.-t , mivel a Game Star újságba belerakják az eredeti S.W.I.N.E. CD-ket, az 1.5-ös verzióval. Ezt a verziót kizárólag magyarok használják. Itt kezdődik meg az elkülönülés a jó/rossz játékosok között, ugyanis akik korábban kezdték a S.W.I.N.E.-t, ekkora már szereztek némi tapasztalatot.

2004

Az év elején, a KNF, az FP, a GOLGOTA, és az NSF megjelenik! Később az SP és a PD is felbukkan! KNF és FP egyesülés! SP és PD egyesül, majd fél év múlva szétválnak! Az NSF visszavonul fél évre! A KNFP rengeteg taggal rendelkezik! Az atomot, még év elején eltiltják a légivel együtt! Acél létrehozza a csalós exe-t, amivel sokan csalnak! Létrejön a Swineking weboldal, sok más honlap mellett.

2005

Az NSF visszatér és új tagokat toboroz! Az SP is erősödik! Új pályák készülnek: Répafalva, Pigsburg, Elsősegély.... És sok egyéb egyjátékosból áthozott pálya! A KNFP-ből többen is kilépnek! Megjelenik az 1.6-os verzió, amiben eleinte nincsen csalás! Sok, még gyenge klán létrejön. Ezeknek a fele, szinte azonnal "megbukik", és inkább megszünik! Az SP, és még sok más játékosnak lopkodják a nevét! A KNFP klánban, már csak páran játszanak a S.W.I.N.E.-al! Az SP klán is megszűnik! Az NSF bizonyul a legerősebb klánnak. Az SP feloszlik és felüti fejét helyette a PsP, amely az SP-ből alakul át, teljes átszervezéssel! A KNFP erősen fellendül! Egyre több játékos jelenik meg a S.W.I.N.E.-ban akik közt vannak olyanok akik nem hajlandóak elfogadni a - már kialakult - szabályokat, és inkább szivatják a többi játékost, ahelyett hogy segítenénének nekik... (Pl. névlopások, álneveves kihívások, stb...) A KNFP ketté válik újból, és a KNF megszűnik. Az FP bevesz sok új tagot. az MH is megjelenik. A Stormregion az év végén (December közepe) létrehozza az 1.9-es verziót, ami nagy sikert arat a S.W.I.N.E., és sok egyéb játék játékosainak köreiben.

2006

Az év elejére, rengeteg új játékossal gyarapodik a S.W.I.N.E. (hála(?) az 1.9-nek!)! Sok köztük a külföldi játékos is. Sajnos nem olyan egyszerű már a sok új játékos miatt kontrollálni az atom használatot mint régen. És természetesen sok új klán is létrejön. Ezen a ponton, a PsP fél évre visszavonul, ám Szeptember elején újra visszatér a S.W.I.N.E.-ba! Az év végéhez közeledve a S.W.I.N.E-ban egyik nagy problémaként lép fel az, hogy sokan úgy gondolják, hogy tisztességes az, ha egy emberre ketten-hárman is rámennek egyszerre. Ezen a gondon kívül, pedig folynak tovább az események is. Az MH visszavonul, de helyette az RSA, és egyéb jó klánok is kezdenek feljönni a Profi klánok szintjére. Az NSF-et, még midnig a lejobb klánként tartja számon a S.W.I.N.E. népe, viszont a PsP is erőteljes fellendülésbe kezd, csakúgy mint az FP! Az RSA megszűnik, az MH pedig visszavonul. Rengeteg pályát szerkesztenek, akik értenek hozzá. A S.W.I.N.E. végre ezen a téren is sokat fejlődik. Az év hátralévő része, többynire eseménytelenül folyik, leszámítva azt, hogy nyár vége felé az RSC klán erős hanyatlásba kezd, majd megszűnik. (1-2 tagja még továbbra is hordja a jelet!) Nagyjából harmónikus ezekben az időkben, a S.W.I.N.E. világa. A HSF klán anyagfeldolgozásának köszönhetően, nagyon sok információ felkerül a netre a S.W.I.N.E.-al kapcsolatban! Létrejön az RSR klán! Az NBC klán belép a profi klánok soraiba, az első nem magyar vezetésű klánként.

2007

Az év elején létrejön a BIF klán! Január végére, nyílvánvalóvá válik, hogy a S.W.I.N.E. - eddig oly jól működő - belső rendszere könnyen összeomolhat, a rengeteg álneves, névlopó, csaló, és a tömérdek kezdő megérkezésének következményében! A legjobb klánok közül néhány (PsP, HSF, FP, SG) összefog egy klánszövetség keretei között! (MSK) Az MSK-hoz csatlakozik az BIF, majd az RSR. Április 5-én megszervezésre kerül az I. Magyar S.W.I.N.E. találkozó, melyen a sok legendás játékos mellett, a Stormregion is képviseltei magát! Ez a rendezvény nagyban erősíti az összetartozás érzést a régebbi játéksok között. Az MSK megalkotja a S.W.I.N.E. érettségit, a már tanult SG-k (az MSK kiképzőklánja) számára! Az MH is beadja csatlakozási kérvényét az MSK-ba, majd nemsokára be is kerül! A találkozó utószeleként létrejön a 2.1-es verzió, bár csak kevesen érdeklődnek iránta. A békés folytatás helyett, nyár elején felbolydul a S.W.I.N.E.! Az MSK az összeomlás szélére kerül a folytonos viták következtében, és ezzel veszélybe kerül annak a rengeteg munkának gyümölcse is, melyet az MSK véghez vitt. A folytatásban nincs kérdés: A HSF inaktívba kerül, az SG megszűnik, az MSK pedig végleg feloszlik. A S.W.I.N.E. hangulata teljes mértékig más mint korábban, de az MSK megszűnése után az "élklánok" fellélegeznek, és lényegsen békésebben viselkednek egymással, mint az MSK működése idején. A S.W.I.N.E.-on széthúzás uralkodik a kultúrált, és kultúrálatlan játékosok közt. A régebbi játékosok majdnem mind a normálisak közé tartoznak. A játék népessége megkétszereződik a 2006-os évhez képest. Ez a tény azonban nem csak haszon, hanem egyben pusztulás is a S.W.I.N.E. megszokott moralitását figyelembe véve. Több srác napokon keresztül lopja az élklánok játékosainak nevét. Ősz végére a kedélyek némileg lecsillapodni látszanak. A BIF tél elején visszavonulni látszik.

2008

Januárban a BIF vezetősége ideiglenesen új vezetőket jelöl ki magának. Valaki felteszi a netre a csalós exe-t, ezért a cheaterek száma megkétszereződik. Több terv születik, miként iktathatjuk ki a cheatereket, ezek közt pedig sajnos az idegenek kizárása a legeredményesebb. Áprilisra a csalók száma csökken egy kicsit. Július elején a HSF klán visszatér másfél éves inaktivitásából, és új tagokat toboroz, ám hamarosan újból eltűnik. Július végén a BIF klán vezérei végérvényesen visszavonulnak, és az ideiglenesen kijelölt vezérek átveszik a klán irányítását. Ez az állapot nem tart sokáig: Ősszel a BIF egyik vezére visszatér, majd hamarosan az RSR ismét kihívja a BIF-et, és a BIF győzelmet arat.

2009
Év elején feloszlik a PsP klán

2010

2010.07.23.-tól,inaktívba megy a BiF klán.
Szeptember 19.-én megszűnik az RSR(Az
<a>href=http://www.rsrklan.gportal.hu>oldalukat<a> emlékbe meghagyták.)

2011

Június 6.-án az FP klán hanyatlásba kezd.
Augusztus 25.-én az NSF klán inaktívé válik.

2012

Május 15.-én az NS újra indul!

Újra alapítják a PSF klánt(január 8.-án).
Június környékén a THC a sok névlopó és a sok inaktív tag miatt "bezárja a kapuit" egy ideig,de nem oszlik fel.
Augusztusban megszűnik az NS klán.
December 15.-én lezárul az év klánja szavazás.(amit a BSW klán nyert)
December 24.-én létrejön az NSW klán.

2013
Ebben az évben a swine játékosok száma 11-20 között volt,de előfordult olyan is ,hogy elérte a 30-at vagy meghaladta azt!
Február 27.-én az MSK újra indul.(majd pár hét múlva,újra inaktív is lesz.)
Március eleje táján a BSW inaktívé válik!
Május 10.-én a HSP klán is inaktívé válik és majdnem megszűnik, mivel a vezér(kacsa)egyéb okok miatt nem lesz swine-on huzamosabb ideig.
Folytatása következik!
Belépés/Log In
Idézet/Quote
Időjárás/Weather
Hőtérkép: Hőtérkép Felhőkép: Felhőkép Széltérkép: Széltérkép Forrás:Idokep.hu
Facebook
Statisztika/stats
Adataid:
IP
Szavazás/Vote
Értékeld honlapomat!
Összes válasz: 308
S.W.I.N.E. Klub
||Copyright InterCity©2012-2018||